Levertijd

Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Helaas kunnen we niet garanderen dat je de volgende dag je bestelling al in huis hebt. Om teleurstellingen te voorkomen, vragen we je hier rekening mee te houden. Voor België dien je op 2 tot 3 werkdagen extra te rekenen.

Verzendkosten

Hoe hoger het bedrag van je bestelling, hoe meer Geweldloze Communicatie Webwinkel van de verzendkosten voor eigen rekening neemt en des te minder je betaalt.
- Voor een bestelling tot € 50 betaal je € 5,50 verzendkosten in Nederland.
- Vanaf € 50 tot € 65 betaal je € 2,50 verzendkosten.
- Voor een bestelling van € 65 of meer betaal je geen verzendkosten.
Als de bestelling in de winkelwagen boven de € 50 of € 65 uitkomt worden de verzendkosten automatisch naar beneden bijgesteld.
Vanwege de hogere verzendkosten betaal je voor aflevering binnen Europa een toeslag van € 5. Deze toeslag vervalt bij een bestelling van boven de € 95,-.

Wat wij verzendkosten noemen is opgebouwd uit: kosten van de verpakking, handlingkosten (inpakken en verzendklaar maken van de bestelling), tarieven voor het versturen, kosten van het betalingsverkeer (iDEAL) en administratiekosten.

Betaling

Betaling van je bestelling is alleen mogelijk via iDEAL, Sofort Banking, Direct e-banking, Belfius direct en creditcard.
Als dat voor jou niet lukt, stuur dan een email. Je krijgt dan een factuur. Zodra de betaling binnen is worden de artikelen opgestuurd.

BTW verleggen

Indien je een bedrijf bent binnen de EU is het mogelijk de BTW naar jou te verleggen. Ik wil je vragen dan een email te sturen met je bestelling, de tenaamstelling van je bedrijf incl. je BTW nummer. Je ontvangt dan een factuur voor je bestelling. Je moet dan dus niet bestellen en betalen via de webwinkel. Deze prijzen zijn namelijk inclusief BTW.

Producten

Alle producten worden nagekeken voor ze worden opgestuurd. Heb je het idee dat een ontvangen product niet in orde is, dan verzoek ik je contact op te nemen.

Retourneren

Zoals wettelijk is vastgesteld kan je inkopen via internet binnen 14 werkdagen retourneren, mits het artikel onbeschadigd is. Deze tijd gaat in op het moment dat je het artikel ontvangt. Gesealde verpakkingen mogen niet opengemaakt zijn, omdat het product dan niet meer verkoopbaar is. Als je iets retour wilt sturen komen de verzendkosten daarvan voor jouw rekening.
Ik verzoek je dan gebruik te maken van het formulier dat je op de site vindt bij contact.